Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:15 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, όπως και ο Laurynas Beliauskas, που έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε: “Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και την βελτίωση μας, κάτι που θέσαμε ως στόχο μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, να εντάξουμε τον Townes, ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έχουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά αυτό δεν μειώνει σε κάτι τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στο ματσάρισμα της ταχύτητας του Ολυμπιακού. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από την αμυντική μας τακτική να περιορίσουμε την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θέλει να επιβάλει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός”.

Στην αποστολή της ομάδας, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Marques Townes, Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Justin Alston. 

Διαβάστε ακόμη...