Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με προπόνηση
SHARE:

Η ομάδα έκανε χαλάρωμα και προπόνηση χαμηλής έντασης στο PAOK Sports Arena και από αύριο επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενόψει των δύο φιλικών αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
Την Παρασκευή (5/9) είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με την TFT Mozzart Skopje, ενώ την Κυριακή (7/9) θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας απέναντι στην KB Prishtina.
Και τα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο.
Ενδιάμεσα, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025 (19:00), υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco, σε ειδική εκδήλωση στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, στη μαρίνα Νέας Μηχανιώνας.