Eπαγγελματικό συμβόλαιο ο Βαρυτιμιάδης (vid)

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο 18χρονος φόργουορντ, επισημοποίησε την συνεργασία του με την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τέσσερα (2+2) χρόνια.
Eπαγγελματικό συμβόλαιο ο Βαρυτιμιάδης (vid)

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης που γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1994 στα Γιαννιτσά αγωνίζεται ως φόργουορντ, ήταν τα τελευταία χρόνια στέλεχος της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, πέρσι ακολούθησε και την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και από φέτος είναι και επαγγελματίας. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του paokbc.gr. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...

«Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί αυτή την στιγμή επιβραβεύονται δύο χρόνια σκληρής προσωπικής δουλειάς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να με κρατήσει κοντά της και τον κόουτς για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει να αποδείξω ποιος είμαι πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει και ειλικρινά περίμενα πολύ καιρό αυτή την στιγμή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε όλοι μαζί», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης και αναφέρθηκε στα όνειρα που έκανε ξεκινώντας σε μικρή ηλικία το μπάσκετ από τα Γιαννιτσά... «Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί που μεγάλωσε στην περιφέρεια και κοντά στη Θεσσαλονίκη να έρθει η στιγμή που θα φορέσει την φανέλα της ανδρικής ομάδας. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που έχω, γιατί αυτός ήταν ένας στόχος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το πετύχω και θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να δουλέψω και να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα μου δώσει ο κόουτς».

Για τον ΠΑΟΚ και κόσμο του... «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο σωματείο και ο κόσμος του είναι ακόμη μεγαλύτερος. Κι αυτό θα μου δώσει την δύναμη και την ώθηση να δουλέψω και να δικαιώσω την επιλογή που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Για την οικογένειά του... «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έχει κάνει τα πάντα για μένα και πρώτα από όλα τον πατέρα μου που με βοηθούσε καθημερινά και με μετέφερε από τα Γιαννιτσά στη Θεσσαλονίκη, ήταν μαζί μου και περίμενε ως το τέλος κάθε προπόνησης για να γυρίσουμε μαζί, τη μητέρα μου που είχε πάντα φαγητό και ρούχα έτοιμα για μένα, τα αδέρφια μου που με βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, τους προπονητές του τον Δημήτρη και τον Μιχάλη Κυριακού που με βοήθησαν πολύ σε αυτά τα δύο χρόνια προσπάθειας που έκανα και φυσικά τον Χρήστο τον Λαζάρου που δεν είναι ένας απλός μάνατζερ για μένα, αλλά ο μεγάλος μου αδερφός».

Πηγή: paokbc.gr

Διαβάστε ακόμη...