Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η πρώτη γνωριμία και το “ραντεβού”

Ο ΠΑΟΚ στους ρυθμούς του Αμερικανού...
Πηγή: paok24.com
Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η πρώτη γνωριμία και το “ραντεβού”
Photo Credits: @paok24.com website

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και όλος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ -κι όχι μόνο- κινείται στους ρυθμούς του.

“Η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ mateco προκάλεσε πάταγο σε όλο τον κόσμο και η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, έφερε ένα άνευ προηγουμένου ενδιαφέρον. Ο Kevin Porter Jr. έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Τρίτης (2/4) και από την πρώτη στιγμή κατάλαβε που ακριβώς έχει έρθει. Θερμή υποδοχή από την ομάδα μας, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο, που ήταν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον μάνατζερ Μιχάλη Γιαννακίδη.

Η πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και αμέσως μετά η πρώτη γεύση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που περίμενε τον Αμερικανό σούπερ σταρ και τον υποδέχθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του“, αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της και είναι ξεκάθαρο, πως η κίνηση, αυτή, του “Δικεφάλου” μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από πολλές πλευρές.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τον Θανάση Χατζόπουλο
Photo Credits: @paok24.com website

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, πήρε μία πρώτη “γεύση” από τη νέα του ομάδα και τους φιλάθλους της, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει και μία πρώτη συνάντηση με τον Στάθη Νεραντζάκη.

“Η πρώτη τους συζήτηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα συνεχιστεί σήμερα, για πρώτη φορά εντός παρκέ, καθώς το απόγευμα ο 24χρονος γκαρντ αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά στο PAOK Sport Arena. Εκεί θα έχει και την πρώτη του συνάντηση με τους νέους του συμπαίκτες και το επιτελείο της ομάδας.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τον Στάθη Νεραντζάκη
Photo Credits: @paok24.com website

Νωρίτερα ωστόσο και από το πρωί θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή και των συνεργατών του, για να προετοιμαστεί μαζί με την ομάδα για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στο Λαύριο“, αναφέρει ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...