Θρίλερ στο Παλατάκι με τον ΠΑΟΚ νικητή!

Σε μια αναμέτρηση θρίλερ για την 20ή αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ λύγισε τον Παναθλητικό Συκεών με 92-91 στο Παλατάκι, χάρη σε καθοριστικό καλάθι της Βιντσιλαίου στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Θρίλερ στο Παλατάκι με τον ΠΑΟΚ νικητή!
Photo Credits: @acpaok Facebook

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 40-41 και το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 68-66. Το φινάλε ήταν δραματικό, με τον «Δικέφαλο» να δείχνει ψυχραιμία και να παίρνει μια πολύτιμη νίκη που τον ανέβασε στο 6-12 και στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Παναθλητικός υποχώρησε στο 8-10.

Κορυφαία για τις «ασπρόμαυρες» ήταν η Μανίς με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της Μέιμπρεϊ με 20 πόντους. Η Ουίλιαμς πρόσθεσε 23 πόντους και 15 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση, ενώ η Βιντσιλαίου, πέρα από το νικητήριο καλάθι, είχε 6 πόντους και 6 ασίστ.

Από την πλευρά του Παναθλητικού, η Κάρτερ και η Άνταμς σημείωσαν από 25 πόντους, με την Αυτζή να ξεχωρίζει δημιουργικά μοιράζοντας 16 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 40-41, 68-66, 92-91.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Νέα Ιωνία την Κυριακή (22/2) στις 15:00, με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...