Διαιτητής με… παρελθόν στο ΠΑΟΚ – Ντέρμπι
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει απόψε (21:00, Cosmote Sport 5 HD) τη Ντέρμπι με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά των προκριματικών του BCL.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

Οι διαιτητές που έχουν οριστεί είναι ο Σάλινς από τη Λετονία, ο Γκεντβίλας από τη Λιθουανία και το ενδιαφέρον πέφτει στον τρίτο. Τον Μάρτιν Χοροζόφ από τη Βουλγαρία.
Με το συγκεκριμένο ο ΠΑΟΚ έχει προηγούμενα και μάλιστα πολλά, αφού είχε κάνει επίσημη διαμαρτυρία στη FIBA για τις αποφάσεις του, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τόφας, στον ιστορικό περσινό ημιτελικό του FEC με τη Σολέ, επίσης είχε… τρελάνει κόσμο (σε εκείνο ήταν και ο Γκεντβίλας). Είχε βγάλει από τα… ρούχα τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, σε μια αναμέτρηση πλέι οφ με την Τενερίφη, ενώ μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις του, υπήρχαν και σε παλιότερη αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ.
Κι όμως, στο αποψινό παιχνίδι, ορίστηκε ο συγκεκριμένος…