"Nα δείξουμε πως μπορούμε"

Ο Ζάνις Πέινερς αναφέρθηκε στην αυριανή εντός έδρας μάχη του Δικεφάλου απέναντι στην Νεπτούνας...
"Nα δείξουμε πως μπορούμε"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν θέλει περισσότερο τη νίκη ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ναι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και θέλουμε να δείξουμε πως αύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Δικεφάλου: «Συμβαίνει σε κάθε ομάδα, σε κάθε άθλημα. Δεν είναι μόνο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, απλά πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα, γενικά».

Για τη δήλωση Μαρκόπουλου ότι δεν παίζουν σαν ομάδα: «Συμφωνώ με τον κόουτς αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα κυρίως του αντιπάλου. Όταν έχεις απέναντι μια καλή ομάδα, μπορεί να προσέξει πολύ τα καλά σημεία του ΠΑΟΚ και να μη μας επιτρέψει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Για το ματς του πρώτου γύρου: «Είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά δε σκοράραμε στα τελευταία 4-5 λεπτά, όπως και σε άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι τώρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα συνήθως, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...