«Λάζαρος ο πάτερ φαμίλιας»

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρης Καρακούσης, μίλησε για τον σχεδιασμό της ομάδας, για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο αλλά απάντησε και στο αν υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες.
«Λάζαρος ο πάτερ φαμίλιας»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:

«Ακόμα δεν έκλεισε η πόρτα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, βρίσκεται σε αποθεραπεία, έκανε μια σοβαρή επέμβαση και πριν από το Σεπτέμβριο δεν θα αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για μας, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και εννοείτε ότι τον θέλουμε κοντά μας, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σαν διοίκηση δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον παίκτη αλλά θα γίνει μέσα στις επόμενες βδομάδες».

Για το αν θα είναι καλύτερη η φετινή χρονιά:

«Σε πρώτη φάση ο πρώτος στόχος ήταν να βρούμε τους χορηγούς τους οποίους τους βρήκαμε πολύ εύκολα, και είναι κάτι πολύ καλό για την ομάδα. Ανανεώσαμε με τον κ.Κοντομηνάς, υπάρχει η συμφωνία με τον κ.Σαβίδη, επίσης κάναμε συμφωνία με την Nova η οποία είναι πολύ καλή, έχει καλά τα χρήματα, κρατήσαμε την Cyta, την ΦΑΓΕ και τον ΟΠΑΠ. Είμαστε σε καλό δρόμο , κρατήσαμε τα περσινά δεδομένα και πάμε για καινούργια. Αυτούς τους παίκτες που θέλει ο προπονητής μπορεί να τους πάρει.

Ο Λάζαρος ήταν ο «πάτερ φαμίλιας», τους έπαιρνε όλους τους έβγαζε βόλτες, τους πήγαινε για μπόουλινγκ, τους μάζευε σπίτι του. Στις προπονήσεις ήταν εξαιρετικός, και έτσι τον έβλεπαν σαν θεό, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, έμεινε για 4 μήνες έξω. Ο σχεδιασμός συνεχίζετε, είναι νωρίς ακόμα, θα γίνουν όλα στην ώρα τους».

Αν υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες :

«Υπάρχει μια καθυστέρηση από την ΝΕΤ, έχουμε να παίρνουμε 4 δώσεις αλλά όπως ξέρετε έκλεισε η ΝET και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση. Χρωστάμε 4 μήνες στους παίκτες που είναι αυτά τα λεφτά, αλλά το ξέρουν τα παιδιά , το κατάλαβαν. Τα λεφτά υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει κάποιος για να υπογράψει».

Διαβάστε ακόμη...