Πρωταθλητές οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης.
Πρωταθλητές οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ νίκησε 58-56 την ομάδα του Μακεδονικού και κατέκτησε τον τίτλο, διατηρώντας ότι είχε κατακτήσει πριν από έναν χρόνο.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά ακολουθούσε στο σκορ, κάτι που συνέβη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε αρκετές περιπτώσεις ο Μακεδονικός πήρε διαφορά με διψήφια νούμερα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελική του αντεπίθεση στο τέλος και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ μία και μοναδική φορά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 58-56, με ένα καλάθι του Γιώργου Βαλαβανίδη και μία βολή του Γιώργου Σιατατίδη.

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης Σπύρος Στρατής, παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον Χρήστο Κωνσταντινίδη κι αυτός με την σειρά του το έδωσε στον προπονητή της ομάδας Ανέστη Μελετιάδη.

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντινίδης, Βαλαβανίδης, Αστεριάδης, Μανωλακίδης, Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σκαρμούτσος, Κελφώτης και Σιατατίδης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά (όρθιοι): Σταυρόπουλος, Δακουράς, Αστεριάδης, Μανωλακίδης, Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παπαδημητρίου, Βαλαβανίδης, Παρισσόπουλος, Μελετιάδης και (καθιστοί): Παπαδόπουλος, Σκαρμούτσος, Κωνσταντινίδης, Κελφώτης και Σιατατίδης.

Διαβάστε ακόμη...