"Ο Ιβάν Σαββίδης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο"

Ο Απόστολος Αλεξόπουλος αναφέρθηκε στην γιορτή της πίτας των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και μεταξύ των άλλων τόνισε πως η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στο τμήμα του μπάσκετ θα το "απογειώσει" ολοκληρωτικά.
"Ο Ιβάν Σαββίδης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο"

Αρχικά ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ. Συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, είδαμε πολύ αγαπητά πρόσωπα που έβαλαν την σφραγίδα τους για να γίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος. Η ζεστασιά των ανθρώπων εδώ μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι μεγάλος»

Για την ατάκα του Σταυρόπουλου περί ανάγκης να μονιάσουν οι παράγοντες που στο παρελθόν είχαν διαφορές:

«Εκεί που υπάρχει μεγαλείο, υπάρχει πάντα κάτι που προσπαθεί να το αμβλύνει, αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Όσο για την περίπτωση να βρεθεί πιο κοντά στην ομάδα και την πιθανή εμπλοκή Ιβάν Σαββίδη και στο μπάσκετ: «Η ηλικία μου δεν το επιτρέπει. Είναι καιρός για τους νέους. Έχω παιδιά, εγγόνια και ξέρω την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Η τωρινή ομάδα δεν είναι βέβαια όπως η παλιά. Γίνεται όμως καλή δουλειά στο θέμα της εξυγίανσης τηρουμένων των αναλογιών. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί και να πετύχει. Εγώ περιμένω ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι τόσο σημαντική η παρουσία του στον σύλλογο που μπορεί να βοηθήσει, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση» 

«Πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι. Όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν πόσο παθιασμένος είναι με τον ΠΑΟΚ και έχει δείξει δείγματα γραφής. Δε έχει σημασία που για την ώρα ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ένας, εμείς ποτέ δεν διαχωρίσαμε το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ και το ίδιο θα κάνει κάποια στιγμή και ο Ιβάν Σαββίδης.» 

Διαβάστε ακόμη...