Φοβερές αποκαλύψεις του Πλάθα για την μπασκετική ΑΕΚ!

Ο Ζοάν Πλάθα σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως και τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές που φτάνουν ακόμα και στους 7 μήνες.
Πηγή: forzaonline.gr
Φοβερές αποκαλύψεις του Πλάθα για την μπασκετική ΑΕΚ!
Photo Credits: @forzaonline.gr website

 Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τους «κιτρινόμαυρους», σε Μέσο της χώρας του και δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού τόνισε πως στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις πληρωμές, που φτάνει ακόμα στους 7 μήνες. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ, που την υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (2/3, 18:45) ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει να έχει τον βραχνά των ban, που πρόσφατα μειώθηκε στο ένα, αλλά ολοένα και έρχονται στην επιφάνεια.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Esports BDN»:

«Είναι περίεργο ότι το 2024 συμβαίνουν πράγματα που ήξερα ότι συνέβαιναν πριν από 30 χρόνια. Για μένα και τους Αμερικανούς υπήρξαν 2 μήνες καθυστέρησης πληρωμής, 4 για τους Έλληνες παίκτες και 7 για το προσωπικό. Η ζήτηση είναι ίδια είτε κερδίζω ή όχι.

Για μένα ήταν δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία στην ομάδα διότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα με τις πληρωμές και είχε δημιουργηθεί ανισότητα διότι δεν πληρώνονταν όλοι την ίδια ημερομηνία».

Από την πλευρά της η επίσημη ΑΕΚ έσπευσε να απαντήσει με ανακοίνωση της, υπογραμμίζοντας ότι θα πάει τον Ισπανό στα δικαστήρια για αυτές του τις δηλώσεις.

Όπως ανέφερε:

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας».
 

Διαβάστε ακόμη...