«Να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην Media Day εν όψει του αγώνα με την Elan Chalon για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.
«Να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση»

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα, αλλά και την ενέργεια και τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κατσίβελη:

Για τον αυριανό αγώνα: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει τη συνέχεια μας στο Basketball Champions League. Θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την μάχη της πρόκρισης: «Είμαστε μία νίκη πίσω από τη Chalon και τη Ventspils και τις αντιμετωπίζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι καλό για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στο τελευταίο: «Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Όλα ξεκινούν από την ενέργεια που βγάζουμε στο παρκέ, κυρίως στην άμυνα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο».

Για το αν σκέφτονται τη διαφορά: «Πρώτα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και ίσως είναι στην άκρη του μυαλού μας και η διαφορά. Αλλά το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η νίκη».

Για τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις της ομάδας: «Οι μεγάλες νίκες φέρνουν καλύτερη ψυχολογία. Έχουμε κάνει αρκετές σημαντικές νίκες το τελευταίο διάστημα, οπότε είμαστε πιο ανεβασμένοι»

Για την άποψη του για τη Chalon: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες. Το ότι δεν πάει τόσο καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν μειώνει την αξία της, καθώς είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας».

Για την επιθετική πολυφωνία της Chalon: «Σίγουρα δεν παίζουν μονοδιάστατα στην επίθεση. Υπάρχουν πολλοί καλοί και έμπειροι παίκτες και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Αν βγάλουμε ενέργεια και συγκέντρωση στην άμυνα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά για αυτό είμαστε εδώ, για να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στην ομάδα» .

Διαβάστε ακόμη...