Το χρονικό των βανδαλισμών

Από thessports.gr: Aπίστευτα πράγματα συμβαίνουν το 2016 στην Ελλάδα, καθώς κάποιοι παίζουν ελαφρά τη καρδία με ανθρώπινες ζωές, προκαλώντας φόβο για να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους.
Πηγή: thessports.gr
Το χρονικό των βανδαλισμών

Στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Αμύνταιο, για το φάιναλ φορ του Χάντμπολ, με σκορ 17-12, μερικές δεκάδες αγριάνθρωποι εισέβαλλαν στο κλειστό της Μίκρας και πετούσαν καπνογόνα και πέτρες εναντίον ανυπεράσπιστων ανθρώπων, γυναικόπαιδων και φιλήσυχων φίλων του χάντμπολ, καθώς στη Μίκρα οπαδοί με τη στενή έννοια του όρου δεν υπήρχαν. Την ίδια ώρα προκαλούσαν καταστροφές στο κλειστό, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι αγριάνθρωποι ανέβηκαν τις σκάλες, μπήκαν από την κεντρική πύλη στην μοναδική κερκίδα και προκάλεσαν τον πανικό, με τον κόσμο να τρέχει να σωθεί.

Κάποιος από τους μέσα πανικοβλήθηκε βλέποντας τους πυρσούς να πέφτουν σε κλειστό χώρο και πήρε έναν πυροσβεστήρα για να τον σβήσει.

Το κλειστό γέμισε με καπνούς και σκόνη κι όλοι έτρεχαν να προφυλλαχτούν.

Την ώρα της επίθεσης, στο γήπεδο υπήρχε δύναμη σεκιούριτι, που δεν μπόρεσε να τα βάλει με τους βάνδαλους, οι οποίοι σύμφωνα με τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι, ήταν οπαδοί του Ηρακλή.

Αφού έκαναν ότι έκαναν, τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομία δεν υπήρχε πολλή, καθώς στο κλειστό επρόκειτο να παραστεί μια διμοιρία, η οποία όμως καθυστέρησε λόγω των επεισοδίων στα Διαβατά, όπου προπηλακίστηκε ο Δήμαρχος Δέλτα.

Σχεδόν μισή ώρα μετά τα συμβάντα, υπάλληλοι του κλειστού άρχισαν να καθαρίσουν με το μηχάνημα το ταραφλέξ προκειμένου να συνεχιστεί ο ημιτελικός.

Ο κόσμος περιμένει έξω από το κλειστό, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης με τη συνοδεία του έφυγε.

Διαβάστε ακόμη...