Στήριξη χωρίς δεκάρι και… Τσάβες

Η στήριξη που παρέχει ο Ιβάν Σαββίδης στον προπονητή της ομάδας είναι επίμονη όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου.
Πηγή: metrosport.gr
Στήριξη χωρίς δεκάρι και… Τσάβες

Όμως και στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, δεν αποκτήθηκε το δεκάρι που ζητούσε επίμονα ο Τούντορ από τα τέλη Οκτωβρίου. Κάτι που είχε πει δημόσια σε δηλώσεις του ο σημερινός προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά και σε οφ δε ρέκορντ τοποθετήσεις του εδώ και καιρό. Στήριξη μεν στον προπονητή, χωρίς δεκάρι δε.

Αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια. Και όσοι παίκτες (δεκάρια) πέρασαν από το μικροσκόπιο και συζητήθηκε η περίπτωσή τους, κανένας από αυτούς δεν «προκρίθηκε». Για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Η ουσία είναι πως και το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τώρα ο ΠΑΟΚ δεν αποκτά επιτελικό μέσο που τον έχει τόσο ανάγκη.

Αναμονή για Τσάβες

Το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΣ για τον Αργεντίνο άσο. Πρωτόδικα είχε κερδίσει ο Τσάβες, ο ΠΑΣ έκανε έφεση κι αν δικαιωθεί εκ νέου ο παίκτης, τότε μένει οριστικά ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει.

 

Διαβάστε ακόμη...