Πώς έχει το θέμα Τσάβες

Από metrosport.gr: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε στην Τούμπα και περίμενε να συναντήσει τον Ιβάν Σαββίδη με τον οποίον διατηρούν άριστες σχέσεις.
Πηγή: m
Πώς έχει το θέμα Τσάβες

Όμως εξαιτίας της απουσίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, περιορίστηκε σε τυπικές επαφές με εκπροσώπους του Δικεφάλου όπως οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Γιώργος Κωστίκος και Κώστας Ιωσηφίδης οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο που φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ και είχαν συζητήσεις μαζί του.

Η παρουσία του Χριστοβασίλη συνδέθηκε (αν και έρχεται κάθε χρόνο στην Τούμπα) εξαιτίας και των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν από χθες το πρωί για «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό επιθετικό Κριστιάν Τσάβες. Η αλήθεια όμως είναι πως στο γήπεδο της Τούμπας, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ (μαζί με τον κ. Χριστοβασίλη ήταν και ο νομικός του σύμβουλος και εξ΄ απορρήτων του σε βασικά θέματα, Γιώργος Βήτας) δεν είχαν συγκεκριμένη συζήτηση για τον Αργεντίνο επιθετικό.

Βεβαίως ο Χριστοβασίλης εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων του με τον Σαββίδη μιλά απευθείας με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Άλλωστε πριν από μερικούς μήνες, ο Δικέφαλος είχε αποκτήσει τους Χαρίση και Κοροβέση από την ομάδα των Ιωαννίνων καταβάλλοντας ένα σεβαστό ποσό. Το αν θα κάνει «μπάσιμο» ο ΠΑΟΚ για τον Τσάβες, αυτό εξαρτάται καθαρά από τον Σαββίδη, ο οποίος επαναλαμβάνουμε πως μιλά απευθείας με τον Χριστοβασίλη.

Όσο για τον Τσάβες, σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε εναντίον του ΠΑΣ. Στην ομάδα των Ιωαννίνων εκτιμούν πως «πίσω» από την κίνηση προσφυγής του Αργεντίνου βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Τσάβες κατέθεσε προσφυγή γιατί διαπίστωσε μία καθυστέρηση στην καταβολή του ποσού των 5000 ευρώ που συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δόση συμβολαίου του.

Είχε εισπράξει προ ημερών τις 10.000 ευρώ και απέμειναν 5000 τα οποία εμφανίστηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό με δύο ημέρες καθυστέρηση. Και εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης κατέθεσε την προσφυγή. Στον ΠΑΣ θέλουν να διεκδικήσουν την δικαίωση σε δικαστικό επίπεδο σήμερα για να κρατήσουν «δεμένο» τον Τσάβες. Και στην συνέχεια να διαπραγματευτούν όπως θέλουν την προοπτική μετακίνησης του παίκτη. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το θέμα Τσάβες και την παρουσιάζουμε με ακρίβεια, για να μην υπάρξει η παραμικρή παρανόηση.

Ο παίκτης έχει δείξει πάντως στον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια εξαιρετικά δείγματα αγωνιστικής γραφής καθώς μπορεί να παίξει πίσω από τον βασικό επιθετικό αλλά και να δημιουργήσει. Είναι από τους πιο γρήγορους παίκτες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...