Αποφασίζουν για ΟΠΑΠ και Sportingbet

Από metrosport.gr: Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, αφορά την εταιρία που θα διαφημιστεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: metrosport.gr
Αποφασίζουν για ΟΠΑΠ και Sportingbet

Και αυτή την στιγμή, είναι δύο οι επικρατέστερες εταιρίες, εκ των οποίων θα επιλεχθεί μία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους την πρόταση του ΟΠΑΠ που ανέρχεται σε 1.846.000 ευρώ για την διαφήμιση στην φανέλα. Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη, έγινε μία ακόμη συνάντηση ανάμεσα σε επιτελείς του συλλόγου και του οργανισμού. Παράλληλα, όπως αναφέραμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ», την περασμένη Πέμπτη βρέθηκαν στην Τούμπα, εκπρόσωποι της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και στελέχη της εταιρίας, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία του ρεπορτάζ, είναι πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, από τις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι δύο εταιρίες. Για να καταλήξει η ΠΑΕ στην τελική συμφωνία, θα προσμετρήσει ορισμένες λεπτομέρειες που θέλει να αναγράφονται στα τελικά συμβόλαια. Δηλαδή, τις ρήτρες που βάζει ο ΟΠΑΠ για να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στους όρους (και τα κίνητρα όπως παραδέχονται στελέχη της ομάδας) που δίνει η Sportingbet.

Το πιο πιθανό, είναι πως μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα ανακοινώσει την τελική απόφαση της ΠΑΕ, αφού προηγουμένως ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα στοιχεία τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας Ιβάν Σαββίδη. Αυτή την στιγμή, η ΠΑΕ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τις δύο ενδιαφερόμενες εταιρίες και θα κληθεί να αποφασίσει ποια θα είναι η πλέον συμφέρουσα, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους της συμφωνίας. Ουσιαστικά και αυτό είναι το σημαντικό, ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει πολλαπλά οφέλη μέσα από μία συνεργασία βάζοντας τους δικούς του όρους στο τραπέζι.

Διαβάστε ακόμη...