«Χ» αλλά στα χέρια της U19 η πρόκριση!

Aπό sentragoal.gr: Λευκή ισοπαλία στην Αυστρία παραχώρησε η Εθνική U19 ωστόσο συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση καθώς στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται ένα βαθμό κόντρα στην πρώτη του ομίλου Γαλλία.
Πηγή: sentragoal.gr
«Χ» αλλά στα χέρια της U19 η πρόκριση!

Οι Αυστριακοί πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 20άλεπτο πλησίασαν δύο φορές, χωρίς επιτυχία την ελληνική περιοχή. Στο 21' ο Κυνηγόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σλάγκερ. Η ελληνική ομάδα είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 40' αλλά το σουτ του Στάικου δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο με την καλύτερη στιγμή για την ελληνική ομάδα να έρχεται στο 81' με τον Σλάγκερ να σταματά τον Βέργο.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (59' Σάλιακας), Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κυνηγόπουλος (84' Ορφανίδης), Μαυρίας (59' Πόζογλου), Βέργος.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Α. Σλάγκερ, Πέριτς, Ντόμετζ, Χάας, Τουρς, Χόρβατ, Ξ. Σλάγκερ, Πρόκοπ, Κβάσινα, Ντόρτα (46' Πελεγκρίνι), Ρίπιτς (80' Γκρμπιτς).

Η Βαθμολογία του ομίλου

1. Γαλλία 6 (4-1)

2. Ελλάδα 4 (2-0)

3. Αυστρία 1 (0-1)

4. Ουκρανία 0 (1-5)

Η τελευταία αγωνιστική:

12/7: Γαλλία-Ελλάδα (21:00, Α. ΔΑΚ Κατερίνης)

12/7: Ουκρανία-Αυστρία (21:00 Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Διαβάστε ακόμη...