Δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα

Από sport24.gr: Απόλυτη δυσαναλογία μεταξύ γκολ και τελικών προσπαθειών για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ παρουσιάζουν οι αριθμοί.
Πηγή: sport24.gr
Δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα

Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης απέδωσε την αστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην κακή ψυχολογία τους. Οποιος και να είναι, πάντως, ο λόγος το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δικέφαλος έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς στο μίνι πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο στην μέχρι στιγμής κατάταξη από την τελευταία θέση.

Βλέποντας τους αριθμούς, ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να αισθάνονται... αδικημένοι, αφού οι "ασπρόμαυροι" είναι δεύτεροι σε τελικές προσπάθειες στα πλέι οφ, με τέσσερις λιγότερες από τον Παναθηναϊκο, αλλά έχουν σημειώσει ένα τέρμα, έναντι εννιά των "πρασίνων"! Ο Αστέρας Τρίπολης, μάλιστα, που κατέχει αυτή τη στιγμή την δεύτερη θέση του μίνι τουρνουά, έχει τις λιγότερες τελικές προσπάθειες.

Αναλυτικά:

Τελικές προσπάθειες Γκολ (Σε πέντε αγώνες)
Παναθηναϊκός 56        9

Αστ. Τρίπολης 45        1

Ατρόμητος      49        2

ΠΑΟΚ              52        1


Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, σκοράρει μία φορά ανά 6.2 προσπάθειες, ο Αστέρας μία φορά ανά 45 προσπάθειες, ο Ατρόμητος μία φορά ανά 24.5 προσπάθειες και ο ΠΑΟΚ μία φορά ανά 52 προσπάθειες. Ο Δικέφαλος δημιουργεί, λοιπόν, φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες, αλλά δεν βρίσκει δίχτυα με τιποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στο ματς της Τούμπας με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε δέκα τελικές παραπάνω από τον αντίπαλό του, όμως, έμεινε στο 0-0, ενώ μέτρησε παραπάνω τελικές και από τον Ατρόμητο στους δύο μεταξύ τους αγώνες.

Αναλυτικά:

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 Τελικές προσπάθειες 8-11

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0 Τελικές προσπάθειες 17-7

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 Τελικές προσπάθειες 7-11

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0 Τελικές προσπάθειες 13-4

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1 Τελικές προσπάθειες 13-8

Διαβάστε ακόμη...