Τα χρέη της ομάδας του Μουνιόθ

Από inpaok.com: Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Χετάφε του Τόνι Μουνιόθ ο οποίος είναι στην λίστα των υποψήφιων για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, προβλήματα και για την Έλτσε του Βίκτορ Όρτα.
Πηγή: inpaok.com
Τα χρέη της ομάδας του Μουνιόθ

Όπως αναφέρει σήμερα η ηλεκτρονική μορφή της «marca» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Χετάφε και Έλτσε σε κρίσιμη κατάσταση», οι δυο ομάδες βρίσκονται στο φάσμα του υποβιβασμού λόγο οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην χειρότερη θέση είναι η Χετάφε, η οποία θα πρέπει να αποπληρώσει τα χρέη της σε διάστημα 7 με 9 εβδομάδων, και παρά τις πωλήσεις των Μίτσελ, Κόντρα και Σαμίρ ναι μεν ο σύλλογος πήρε μια ανάσα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο πρόεδρος της Χετάφε Άνχελ Τόρες σε δηλώσεις του αρνείται ότι η Χετάφε είναι σε δυσχερή θέση, τονίζοντας ότι ο σύλλογος είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από το 2014, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα.

Το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας πως άλλες πηγές μιλούν για χρέη ύψους 30 εκατομμυρίων της Χετάφε, και για αρνητικό κλείσιμο την φετινή χρονιά γύρο στα 4 εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη...