Διακοπή στο ΟΑΚΑ (vid)

Από sdna.gr: Μετά το τρίποντο του Σπανούλη στο 39΄και την χειρονομία του προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού κρατώντας τα αυτιά του θέλοντας να δείξει πως δεν... ακούει, υπήρξε εισβολή οπαδών και αυτή την στιγμή (64-77) υπάρχει προσωρινή διακοπή.
Πηγή: sdna.gr
Διακοπή στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο Σπανούλης δέχθηκε τεχνική ποινή για τον πανηγυρισμό του, ενώ την ίδια έπεφταν αντικείμενα προς τον ερυθρόλευκο πάγκο. Οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Ο Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη και ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας να παρέμβει και να τιμωρήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Εχουμε παίξει 38,5 λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα δεν ήταν καλή σήμερα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ολη η Ελλάδα είδε έναν ανθρωπο που έχει πλουτίσει από το μπάκσετ κι έχει 20-30 εκατομμύρια στην τράπεζα και υποτίθεται ότι είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. Ερχεται ένας τιποτένιος, ένας ελλεινός τύπος επειδή δεν έχει κερδίσει ποτέ στο ΟΑΚΑ να χαλάσει την γιορτή. Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, τον κ. Κοντονή για να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Το σημερινό ματς ήταν γιορτή. Δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα και στο μπάσκετ ο Σπανούλης. Σε δύσκολες εποχές ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο αντί να φύγει για τριήμερο. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ποτέ δεν είδα ένα παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να προκαλούν στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ. Μόνο αυτός Είναι ντροπή».

 

Διαβάστε ακόμη...