Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ινφαντίνο, «εγκληματική οργάνωση» και μεταγραφές! (vds)

Από metrosport.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί πολύ στενά τα όσοα συμβάινουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις κλήσεις σε απολογία κορυφαίων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις επαφές του υφυπουργού αθλήτισμού, Σταύρου Κoντονή με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζιάνι ΙΝφαντίνο.
Πηγή: metrosport.gr
Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ινφαντίνο, «εγκληματική οργάνωση» και μεταγραφές! (vds)

Μάλιστα ήδη έχει κινήσεις νομικές διαδικασίες που θα ενταθούν αν μετά την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβληθούν στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού περιοριστικοί όροι.

«Πραγματικά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα αποτελούν σπουδαία εξέλιξη», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο τι μπορεί να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα:

«Ο ΠΑΟΚ εδώ και μήνες, όπως σας έχουμε πει, κυνηγάει και διεκδικεί τα συμφέροντά του, τα οποία δεν είναι μόνο πρόσκαιρα. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς θα είναι συνολικά μία κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, που θα δίνει την δυνατότητα σε μια ομάδα που θέλει να επενδύσει πραγματικά στο ποδόσφαιρο να μπορέσει να το πράξει. Φυσικά, όσα μας έχουν στερηθεί μέχρι στιγμής και αποδειχθεί αδίκως ότι μας στερήθηκαν θα τα διεκδικήσουμε».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν από την πλευρά του Δικεφάλου, υπογράμμισε: «Δεν σταματούν ποτέ οι κινήσεις, είτε είναι προετοιμασίας, είτε εκτέλεσης των αποφάσεων. Υπάρχει ένας Υφυπουργός που έχει ελάχιστη στήριξη από την κοινή γνώμη, είτε από τα μίντια, είτε από τους φιλάθλους, ο οποίος βρήκε απέναντί του και ομάδες. Τελικά, όμως, η δική του πρακτική έκανε την UEFA να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει κάποια στιγμή η αθλητική δικαιοσύνη να σταματήσει να λειτουργεί σαν να κατέβηκε από τον πλανήτη Κρόνο. Τιμωρεί μόνο τις ομάδες που καταγγέλλουν το σύστημα. Δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με όλα όσα συμβαίνουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ούτε αθωωτική απόφαση μπορεί να βγάλει, ούτε επιβαρυντική. Γιατί στην πρώτη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνη, ενώ στην δεύτερη θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Δεν είναι χαζοί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, αλλά προφανώς τους παριστάνουν».

Τέλος, σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έκανε κινήσεις για να βοηθήσει στο να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε έναν δρόμο επίλυσης των προβλημάτων του, υπογράμμισε: "Ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε λύση, απλώς, έχουμε φτάσει σε αρχή της λύσης. Είμαι μπροστά στο πραγματικό διακύβευμα που θα είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καμία άλλη δικαίωση, το να επιχαίρεαι κάποιος ότι συνέβαλε με κινήσεις του, δεν θα είναι μεγαλύτερη. Εμείς θεωρώ ότι λειτουργήσαμε ουσιαστικά".

Διαβάστε ακόμη...