"Πολλή ποιότητα ο ΠΑΟΚ, κατάθεση ψυχής να μπούμε πλέι οφ"

Aπό paokweb.gr: Ο Γιάννης Πετράκης ήταν πολύ ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του να μπει στα πλέι οφ.
Πηγή: paokweb.gr
"Πολλή ποιότητα ο ΠΑΟΚ, κατάθεση ψυχής να μπούμε πλέι οφ"

Τι είπε για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, είπε: "Πολλά συγχατήρια για την καλή εικόνα στο παιχνίδι αλλά και το καλό αποτέλεσμα. Δείξαμε πως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχουμε δύο παιχνίδια και θέλουμε να τα πάμε καλά για να μπούμε στα πλέι οφ. Δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις για να πάρουμε και τη νίκη.

Για το αν δικαιούταν κάτι παραπάνω ο ΠΑΣ, με βάση τις ευκαιρίες στο β' ημίχρονο: "Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δε συνεπάγεται καλή εικόνα με καλό αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, είχε και ο ΠΑΟΚ. Ικανοποιημένοι από το βαθμό.

Για το αν άλλαξε ο ΠΑΟΚ με το νέο προπονητή: "Κάθε άνθρωπος έχει τη δικιά του φιλοσοφία, σίγουρα είναι άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ τώρα. Η καθημερινότητα αλλάζει, δουλεύουν σε κομμάτια που είχε πρόβλημα".

Για το αν είναι κοντά ο ΠΑΣ στα πλέι οφ: "Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στα δύο επόμενα παιχνίδια, για να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ".

Για τον ΠΑΟΚ και το αν μπορεί να πετύχει στα πλέι οφ: "Έχει πολλή ποιότητα ο ΠΑΟΚ, θα κάνει την προσπάθεια του σε αυτή τη διαδικασία. Δε θέλω να αναφερθώ περαιτέρω, δεν είναι σωστό".

Διαβάστε ακόμη...