Δάκρυα στο Γεντί Κουλέ

Από inpaok.com:  Δύσκολες στιγμές στην Κρήτη. Το καμάρι της, ο ΟΦΗ, αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα με τον ΠΑΣ.
Πηγή: inpaok.com
Δάκρυα στο Γεντί Κουλέ

Νωρίτερα ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την απόφαση, κάνοντας λόγο για σαπίλα στο ποδόσφαιρο, από την οποία η ομάδα του φεύγει, ώστε να ξαναγίνει αυτή που όλοι θα χαίρονται να βλέπουν.

Μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα και με δάκρυα από τους παίκτες του ΟΦΗ, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο Γεντί Κουλέ και πήραν το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο, πέφτοντας έτσι η αυλαία της φετινής παρουσίας του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Αναστόπουλος χειροκροτήθηκαν από τον φίλαθλο κόσμο, με το κλίμα στο Γεντί Κουλέ να είναι πολύ βαρύ...

Οι φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν και πάλεψαν μέχρι τώρα όπως και τον Νίκο Αναστόπουλο. Συνθήματα όπως «Μία ζωή θα είμαι εκεί σε όποια και αν παίζεις Εθνική και αν έπαιζες στον ουρανό θα πέθαινα για να σε δω ΟΦΑΡΑ πόσο σ'αγαπώ», δόνησαν την ατμόσφαιρα...

Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν το γύρο του γηπέδου χειροκροτώντας τους φιλάθλους και η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με χαρακτηριστική την περίπτωση του Γιώργου Μακρή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...