Μόνο αυτό έλειπε στον ΠΑΟΚ (pics)!

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του στο βόλεϊ και το SDNA παρουσιάζει πως ήταν το μόνο που του έλειπε στα ομαδικά αθλήματα!
Πηγή: sdna.gr
Μόνο αυτό έλειπε στον ΠΑΟΚ (pics)!

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Αυτό το απέδειξε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ όπου επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στη Σύρο.

Οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους στο βόλεϊ, καθώς μέχρι χθες είχαν σηκώσει κούπες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα εκτός από την πετοσφαίριση. Όμως, και αυτός ο... τοίχος έπεσε από τον ΠΑΟΚ!

Το SDNA με αφορμή το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ παρουσιάζει τα τρόπαια του «δικεφάλου» σε όλα τα ομαδικά αθλήματα...

Ας ξεκινήσουμε από τον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματος Ελλάδος (1976, 1985) και τέσσερα Κύπελλα (1972, 1974, 2001, 2003). 'Ομως, έχει να δώσει χαρά στον κόσμο του στο ποδοσφαιρικό κομμάτι εδώ και 12 χρόνια!

Τα πήρε όλα σε 8 χρόνια
Στο μπάσκετ, ο «δικέφαλος» μεσουρανούσε από το 1991 ως το 1999 κατακτώντας σχεδόν τα πάντα όμως τα τελευταία 15 χρόνια δεν είναι πρωταγωνιστής ούτε στο ελληνικό, ούτε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του ΠΑΟΚ ήταν το 1959, ενώ το δεύτερο και τελευταίο το 1992.

Το κύπελλο Ελλάδος στην «σπυριάρα» ο ΠΑΟΚ το έχει σηκώσει τρεις φορές (1984, 1995, 1999), ενώ βρέθηκε και στην ευρωπαϊκή κορυφή το 1991 κατακτώντας το Κυπελλούχων και τρία χρόνια μετά το Κόρατς). Όμως, και σε αυτό το ομαδικό άθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τρόπαιο πριν τη νέα χιλιετία.

Τρία τρόπαια την τελευταία 5ετία
Ο ΠΑΟΚ έχει μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο χάντμπολ με τον «δικέφαλο» να σηκώνει δύο σερί πρωταθλήματα (2009, 2010), ενώ πρόπερσι (2012) κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος.

Και τα άλλα...
Εκτός από τα παραπάνω γνωστά αθλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει κούπες στην πυγμαχία (δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος: 2003, 2007, στην Άρση Βαρών (Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2006) στη κολύμβηση (Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1987), αλλά τα τελευταία χρόνια και στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Νέων (τρία πρωταθλήματα: 2003, 2007, 2014)! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...