Αποφασίζουν για τον Πέλκα

Aπό novasports.gr: Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ,
Πηγή: novasports.gr
Αποφασίζουν για τον Πέλκα

καθώς θα αποφασιστεί το αν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο από τον «Δικέφαλο» του Βορρά και οι ιθύνοντες της ομάδας μελετούν το ενδεχόμενο να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά τις καλές εφετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Σετουμπάλ.

Ο 22χρονος παίκτης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική ομάδα και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τις εμφανίσεις του φέτος.

Ήδη, ο Πέλκας έχει σκοράρει τέσσερις φορές, σε 19 εμφανίσεις με την πορτογαλική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους και στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για τα χρέη προς το Δημόσιο.

Εφόσον ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο από την Κυβέρνηση, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποπληρώσει τις οφειλές του, χωρίς τις προσαυξήσεις.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προτίθεται να καταβάλει το πρωτογενές χρέος και θέλει να απαλλαχθεί από τις προσαυξήσεις.

Η Πολιτεία εμφανίζεται θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τη νομοθετική ρύθμιση, που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...