Κατσικάς – Τζανδάρης: Δρόμοι παράλληλοι ή αντίθετοι;

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη, σίγουρα το δεύτερο. Οι δρόμοι των δύο δεν τέμνονται γι' αυτή την αγωνιστική περίοδο...
Πηγή: paok24.com
Κατσικάς – Τζανδάρης: Δρόμοι παράλληλοι ή αντίθετοι;

Μετά το βατερλώ στο Περιστέρι, ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου έβγαλε... στην σέντρα τον Κατσικά και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τζανδάρη, καθώς απαντώντας σε ερώτηση για την μη χρησιμοποίηση των δύο παικτών, είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι θέμα εντολής διοίκησης (σ.σ επειδή δεν ανανεώνουν) . Ο Κατσικάς αποφάσισε να φύγει από την ομάδα. Εγώ παίκτη που δεν είναι εδώ δεν θα τον έχω στην ομάδα. Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει πουθενά, εάν κάνει και αυτός το ίδιο τότε θα πράξω ανάλογα. Δεν θα κρατήσω ποτέ παίκτη που δεν θέλει, όσο καλά παιδιά και να είναι δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά. Και στην κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα έτσι. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι δύο. Ο Τζανδάρης είναι τραυματίας".

Η επιλογή του Κατσικά -λοιπόν- να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό είναι πλήρως αποδεκτή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και οι δυο πλευρές αναμένεται να χωρίσουν και επίσημα στο τέλος της σεζόν. Ένα ζήτημα που ανεξήγητα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ' όσο θα έπρεπε.

Στην περίπτωση του Τζανδάρη όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πρόταση στον παίκτη, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει αποδεκτή από την πλευρά του. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σκοπεύουν να μπουν σε επαναδιαπραγματεύσεις, κάτι που έχει αντιληφθεί πλήρως ο νεαρός μέσος που... ψάχνεται για το εξωτερικό. Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μια... ανάσα από άλλες ελληνικές ομάδες, διαψεύδονται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του.

Τουτέστιν, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Τζανδάρη να... ψάχνεται αναφορικά με το μέλλον του και αφήνει τον παίκτη να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο, χωρίς συζητήσεις επί συζητήσεων.

Διαβάστε ακόμη...