Τα έσοδα της Ευρώπης

Για πολλούς και διάφορους λόγους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατάφερε πέρυσι να κάνει ρεκόρ εισπράξεων από την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ενώ φέτος τα έσοδα ήταν λίγα.
Πηγή: paok24.com
Τα έσοδα της Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ για το 2014-2015 κέρδισε 400 χιλιάδες ευρώ από την συμμετοχή του στα πλέι οφ του EuropaLeague. Από εκεί και πέρα πήρε 1,3 εκ. ευρώ από την συμμετοχή στους ομίλους. Στις 700 χιλιάδες (περίπου) θα είναι τα χρήματα από το marketpool μια και εκεί ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός πήρε το 50% των Ελληνικών δικαιωμάτων και ΠΑΟΚ-Τρίπολη από 25%.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άλλες 500 χιλιάδες από τους βαθμούς που συγκέντρωσε στον όμιλο και άλλα τόσα περίπου από το σύνολο των εισιτηρίων που έδωσε, μια και φέτος οι κάτοχοι των διαρκείας της σεζόν είχαν δικαίωμα να παρακολουθήσουν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η πρόσθεση όλων αυτών των ποσών, βγάζει ένα σύνολο περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που φυσικά απέχει κατά πολύ από τα περσινά εννιά εκατομμύρια, τα οποία είχαν έρθει κυρίως από τα παιχνίδια των πλέι οφ του ChampionsLeague, από το 100% του marketpool στο EuropaLeague.

Διαβάστε ακόμη...