Τρίμπαλο οι γυναίκες!

Βήμα τίτλου για την ομάδα μας, που επικράτησε με 3-0 των Αμαζόνων Δράμας στην Τριανδρία, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokwomansoccer/facebook
Τρίμπαλο οι γυναίκες!

Το σκορ άνοιξε η Ρία Αδαμάκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41', πέναλτι που κέρδισε η Δήμητρα Παντελιάδου όταν μετά από εξαιρετική ντρίπλα σε δύο αμυνόμενες ανατράπηκε από τη Μοσχοφίδου. Αυτό που κατάφερε η Αδαμάκη, δεν το κατάφερε τρία λεπτά μετά η Μπιρτόϊου, η οποία αφού κέρδισε πέναλτι από τη Χατζηγιαννίδου, το εκτέλεσε άστοχα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 64' η Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και πέτυχε το 2-0, ενώ στο 79' η Παντελιάδου με εντυπωσιακό κοντινό εναέριο πλασέ "κρέμασε" την Όπρεα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Δραγούδης (Κιλκίς).

Κίτρινες: Χατζηγιαννίδου, Γρηγορίου, Μήτκου, Μοσχοφίδου.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Κυριαζή (21' Μουρατίδου), Αδαμάκη (89' Σακελλάρη), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Δημητρίου, Βλασιάδου (82' Αρβανιτάκη), Κακαμπούκη, Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Μάρκου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Όπρεα, Πελεκούδα, Γρηγορίου (85' Κουπετσίδου), Μήτκου, Κοτσάκη, Παπαδοπούλου Α., Καραπέτσα, Φωτιάδου (78' Ζήγρα), Παπαδοπούλου Κ., Μπιρτόϊου, Μοσχοφίδου (75' Χατζηνίκου).

Διαβάστε ακόμη...