Σπυρόπουλος ή Τζαβέλλας;

Αγωνία για τον Ραζβάν Ρατς όπου η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη θα αποφασιστεί το Σάββατο (1/11) πριν την αναχώρηση της αποστολής για Κρήτη. Οι σκέψεις του Αναστασιάδη και οι υποχρεωτικές ''ανάσες''.
Πηγή: paokweb.gr
Σπυρόπουλος ή Τζαβέλλας;

Η έλλειψη ποιοτικών λύσεων αρχίζει να φαίνεται στον ΠΑΟΚ, με πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας από τα συνεχή παιχνίδια να έχουν φτάσει στα όρια τους, καθώς δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Ο Ρατς αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και παίκτης βαρόμετρο. Ωστόσο είναι φανερό πως έχει αρχίσει να βγαίνει η κούραση και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ρουμάνος αισθάνεται βάρος στους προσαγωγούς (από την κόπωση) και σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε αποθεραπεία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει σκέψεις για το ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει, καθώς είναι φανερό πως ο Ρουμάνος θέλει και χρειάζεται ανάσες ενώ υπάρχει βαρύ πρόγραμμα για τη συνέχεια.

Οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν ως αριστερά μπακ εφόσον μείνει στην Θεσσαλονίκη ο Ρατς ή δεν ξεκινήσει βασικός είναι οι Νίκος Σπυρόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Σπυρόπουλος παρότι δεν είναι τραυματισμένος όποτε χρησιμοποιήθηκε (Καλλονή, Απόλλων Καλαμαριάς) δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει και από τότε είναι ξεχασμένος στον πάγκο. Ο προπονητής του περιμένει πολλά περισσότερα, όποτε του έδωσε την ευκαιρία δεν την άρπαξε και μένει να φανεί αν θα του δώσει κι άλλη.

Έπειτα υπάρχει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Επανήλθε από τον τραυματισμό του και περιμένει πως και πως να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Δεν αποκλείεται να του δοθεί η ευκαιρία, καθώς είναι ένας παίκτης που αρέσει και έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει. ''Διψάει'' για ποδόσφαιρο και πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού στην Κρήτη.

Ο Αναστασιάδης είναι υποχρεωμένος να αρχίσει να δίνει ανάσες, σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και παίκτες βαρόμετρα μέχρι τώρα, καθώς βλέπει πως πολλοί φτάνουν στα όρια τους.

Διαβάστε ακόμη...