«Χρειάζεται δουλειά»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης. Μίλησε για το τουρνουά του ΠΑΟΚ πριν από 28 χρόνια, αλλά και για την τωρινή ομάδα του «Δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Χρειάζεται δουλειά»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για το παιχνίδι που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ πριν από 28 χρόνια στη Σμύρνη τόνισε:
«Εγώ είχα πάει μία μέρα αργότερα γιατί περίμενα να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή και μετά φύγαμε αεροπορικώς για τη Σμύρνη. Καμία σχέση με τη σημερινή Τουρκία. Το 80-90% των γυναικών με φερετζέ. Θυμάμαι ένα σκηνικό που είχε έρθει ένας και μου λέει ξέρεται που είστε; Του λέω στην Καρσίγιακα και μου λέει εδώ είναι το παλιό Κορδελιό».

Για τις τότε ομάδες του τουρνουά προσέθεσε:
«Ήταν μεγάλο τουρνουά, η φιλοξενία ήταν καλή και είχαν πάρα πολλά λεφτά οι τότε ομάδες της Τουρκίας, της Ουγγαρίας. Απλώς εμείς στη συνέχεια προχωρήσαμε μετά την δεκαετία του 80' και άλλαξαν τα δεδομένα».

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ απάντησε:
«Γίνονται δύο προσπάθειες. Η μία είναι στο οικονομικό κομμάτι και πληρώνουμε πάρα πολλά λεφτά για την οικονομική εξυγίανση. Η άλλη γίνεται στο αγωνιστικό. Η ομάδα είναι καινούργια, θέλει να δέσει ακόμη γιατί είναι στην αρχή, να προχωρήσει και χρειάζεται πολύ δουλειά και όποιος θέλει να δουλέψει ζητά να έρθει στον ΠΑΟΚ. Αυτό ισχύει και για τους περσινούς παίκτες που ανέβηκε και η αξία τους, καθώς ο Κούπερ έπαιρνε 40 χιλιάρικα στον ΠΑΟΚ και έκλεισε σε άλλη ομάδα 300. Όλοι θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ και κάτι ακόμη με το οποίο ήμαστε ικανοποιημένοι, είναι ότι δεν αλλάζουμε παίκτες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εμείς εκτός από καλούς παίκτες, κοιτάζουμε να πάρουμε τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στα 40.000 χιλιάδες π.χ. αλλά και τον καλύτερο χαρακτήρα. Κρατάμε τις ισορροπίες και εκτός τους μικρούς όλοι οι υπόλοιποι είναι στα ίδια χρήματα».

Τέλος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κατέληξε:
«Ένα τοπικό ντέρμπι ότι και αν λένε οι άλλοι. Ένα ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητές του και για τις δύο ομάδες. Τα παλαιά χρόνια παίζαμε ακόμη και για τα πρωταθλήματα».

Διαβάστε ακόμη...