"Ο ΠΑΟΚ αποκτά υπεραξία"

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 με αφορμή το σημερινό νοκ άουτ ματς με τον ΚΑΟΔ για το Κύπελλο.
Πηγή: paok24.com
"Ο ΠΑΟΚ αποκτά υπεραξία"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα οικονομικά δεδομένα: "Βρισκόμαστε στη συντήρηση. Πρώτα πρέπει να εξυγιάνουμε την ομάδα και επειδή υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων που γνωρίζει το μπάσκετ πολύ καλά, τα πάμε καλά και αγωνιστικά. Πέρσι το μπάτζετ ήταν στις 265.000 ευρώ, όταν κάποτε ο προϋπολογισμός ήταν στα δύο δισεκατομμύρια δραχμές. Δυστυχώς, ούτε η Ευρωλίγκα δεν δίνει κέρδη στις ομάδες, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο να ανεβάσεις αγωνιστικό επίπεδο, εφόσον δεν υπάρχει επενδυτής".

Για τα σημάδια ανάκαμψης: "Υπάρχουν σημάδια ακμής στο μπάσκετ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση ώστε να επωφεληθούν οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ανάπτυξη, και προσπαθούμε να έχουμε μία ΚΑΕ που δεν θα χρωστάει ώστε να την κάνουμε ελκυστική για έναν επενδυτή. Κάθε χρόνο δίνουμε σχεδόν 700.000 ευρώ για παλιά χρέη. Και όμως ο ΠΑΟΚ αποκτά υπεραξία. Πέρσι κόψαμε 600 διαρκείας φέτος είμαστε στα 1.200 και πάμε στα 1.500. Και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποκτούν υπεραξία μέσα από τη δουλειά που γίνεται και αυτό φαίνεται από τα συμβόλαια που βρήκαν οι παίκτες που έφυγαν. Κάποτε τηλεφωνούσαμε σε ατζέντηδες και μας έκλειναν το τηλέφωνο. Τώρα μας φέρνουν τους καλύτερους παίκτες τους, επειδή δείχνουμε συνέπεια"

Για την προοπτική να επιστρέψει στο μέλλον ο ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα: "Κάποια στιγμή αν βρεθούμε με ένα μεγάλο επενδυτή ο ΠΑΟΚ θα έχει προτεραιότητα για να μπει στην Ευρωλίγκα. Ο σύλλογος έχει ιστορικούς δεσμούς με αυτή τη διοργάνωση και θεωρώ ότι αν υπάρξει ο επενδυτής που θα έχει όραμα είναι εφικτό να συμμετάσχουμε".

Για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ: "Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο ώριμο που δεν έχει να χάσει τίποτα. Είναι μία δύσκολη αρχή. Εμείς είμαστε σε ένα στάδιο δημιουργίας μίας νέας ομάδας, είμαστε στο ξεκίνημα. Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος το Παλατάκι και να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...