Προβληματισμός αλλά όχι… πανικός

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα και αυτή είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ.
Πηγή: metrosport.gr
Προβληματισμός αλλά όχι… πανικός

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα προσπεράσει τόσο εύκολα την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του που την οδήγησε σε μια ήττα που προβληματίζει και στεναχωρεί τους πάντες.

Η ουσία είναι πως αυτό που βγαίνει από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι ότι σε καμιά περίπτωση αυτή η ήττα δεν έχει πανικοβάλλει την ομάδα αλλά από την άλλη υπάρχει ένας προβληματισμός. Ο Αναστασιάδης όπως δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα ότι έχει να πει θα τα πει με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια. Ακούστηκε όμως να φωνάζει για νεαρούς παίκτες από τον πάγκο «αυτοί είναι χαμένοι στα σύννεφα» και επομένως γνωρίζει ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

Τέλος και αφού ξεκαθαρίζεται από την ΠΑΕ ότι η διαιτησία σε καμιά περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, υπάρχει δικαιολογημένος εκνευρισμός για τον Μήτσιο αφού σφύριζε πολύ συχνά και διέκοπτε συνεχώς τον ρυθμό του αγώνα. Εκνευρισμός που ήταν διάχυτος στον Άγγελο Αναστασιάδη και πολλές φορές η τηλεοπτική κάμερα τον έπιασε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει για αυτόν τον λόγο και στον 4ο αλλά και στον ίδιο τον Μήτσιο.

Διαβάστε ακόμη...