Αποστολή με… μηνύματα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη τις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για να τους ενημερώσει για τις τελικές του αποφάσεις σε ότι αφορά το μέλλον τους, είναι όμως σίγουρο ότι μετά τον καταρτισμό της αποστολής για τον αγώνα με την Νάπολι και ο χθεσινός για τον αγώνα με την ΚΠΡ στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα και δείχνει τις σκέψεις του Αναστασιάδη σε ότι αφορά το πώς θα διαχειριστεί αυτό το λεπτό θέμα.
Πηγή: paokrevolution.net
Αποστολή με… μηνύματα

Έτσι ο Ποζατζίδης όπως και ο Τζανδάρης είναι οι δυο παίκτες που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και είναι εκ νέου στην αποστολή. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον Σαββίδη αλλά και με τον Κουλούρη όπως και με έναν παίκτη που αγωνίστηκε πέρσι δανεικός στον Αιγινιακό και επέστρεψε, τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Αντίθετα αποκλείστηκε ο Κιόσε που δεν έπαιξε στο ματς με την Ξάνθη αλλά όπως έχει δηλώσει δημόσια είναι έτοιμος να αποδεχθεί κάθε απόφαση του Αναστασιάδη αφού είναι για το καλό του.

Πλέον στην σκέψη του δανεισμού πρέπει να προετοιμάζονται οι Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς που ακολουθούν την προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη της μέρα ενώ μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Παπαδόπουλο που δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη...