Ντεμπούτο Μακ απέναντι σε Βααλβάικ

Έξω από το Άρνεμ στις 20:00 (OTE TV, Αθλητικό Metropolis 95,5) το τέταρτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Πηγή: metrosport.gr
Ντεμπούτο Μακ απέναντι σε Βααλβάικ

Το προτελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία δίνει σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την Βααλβάικ. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί έξω από το Άρνεμ εκεί που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε απέναντι στην ουκρανική ομάδα. Σημείο αναφοράς στο σημερινό φιλικό είναι η παρουσία του Μακ.

Ο Σλοβάκος που και χθες προπονήθηκε με την ομάδα, δείχνει πανέτοιμος από φυσική κατάσταση και έτσι ο Αναστασιάδης θέλει να τον δει αγωνιζόμενο σε ένα φιλικό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δούμε να παίζει έστω και για λίγα λεπτά και ο Περέιρα, αφού χθες πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό και μάλιστα σκόραρε. Ο Αναστασιάδης δεν προτίθεται να αλλάξει τακτική και έτσι θα χρησιμοποιήσει και πάλι δυο ενδεκάδες.

Μένει να φανεί αν επιλέξει και πάλι στο πρώτο μέρος να παρατάξει τους παίκτες που υπολογίζονται και στο δεύτερο μέρος τους πιτσιρικάδες, που σύντομα θα μάθουν τις αποφάσεις του Αναστασιάδη για το μέλλον τους και αν θα δοθούν δανεικοί. Το παιχνίδι θα καλύψει το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ που πήρε τα δικαιώματα και του αγώνα με την Νάπολι (2 Αυγούστου), αλλά και με την ΚΠΡ (9 Αυγούστου) στο Λονδίνο. Σήμερα δε θα αγωνιστούν οι τέσσερις διεθνείς, αλλά και ο Ρατς αφού έχει διάταση στον δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...