Φορτούνης: «Καλή προοπτική ο ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Φορτούνης σε νέες δηλώσεις του χαρακτήρισε ως καλή προοπτική για την καριέρα του τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα ότι βασική προτεραιότητά του παραμένει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Πηγή: sentragoal.gr
Φορτούνης: «Καλή προοπτική ο ΠΑΟΚ»

«Η πιθανότητα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ είναι και αυτή είναι ένας στόχος. Δεν το αποκλείω, αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει, ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει την ομάδα ακόμα πιο μεγάλη και είναι μια πολύ καλή προοπτική. Τις συζητήσεις με όλους τις κάνει ο μάνατζέρ μου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφασή μου» δήλωσε ο Ελληνας μεσοεπιθετικός.

Ψάχνει ομάδα ο Αποστολόπουλος

Από τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ έλειπε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός δεν κλήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ενημερώθηκε από αυτούς ότι θα πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι υπόλοιποι νεαροί Ελληνες που αγωνίστηκαν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες ξεκίνησαν από χθες προπονήσεις και θα περάσουν από αξιολόγηση από τον Αγγελο Αναστασιάδη, καθώς μόνο ο Αποστολόπουλος κόπηκε χωρίς να δοκιμαστεί.

«Ντε φάκτο» τέλος ο Γκσμπούρνινγκ

Ενα ακόμη θέμα, αυτό του Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ, ξεκαθάρισε για τον «δικέφαλο». Ο ψηλόσωμος τερματοφύλακας υπέγραψε το Γενάρη συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η εξέλιξη στην περίπτωσή του ήταν αναμενόμενη, καθώς φαίνεται στην πράξη φαίνεται ότι ο Γκσμπούρνινγκ δεν είναι στα πλάνα του Αγγελου Αναστασιάδη, καθώς δεν κλήθηκε στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των παικτών του «δικέφαλου». Ο Μακεδόνας τεχνικός θα πρέπει να πάρει αποφάσεις και για τους άλλους τερματοφύλακες και πρώτα από όλους για τον Χακόμπο Σανθ που μετέχει κανονικά στις προπονήσεις μετά τον περυσινό «αποκλεισμό» του από την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...