«Mόνο με τρελούς μπροστά…»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος.
Πηγή: arenafm.gr
«Mόνο με τρελούς μπροστά…»!

Μίλησε τόσο για την ομάδα του ποδοσφαίρου όσο και για την ομάδα του μπάσκετ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι τρελοί μόνο με... τρελούς πάνε μπροστά!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

Για το αποχαιρετιστήριο δείπνο που έκανε στην ομάδα:
"Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μπάσκετ και κυρίως τα παιδιά για την προσπάθεια που έκανα και μας έφεραν στην τρίτη θέση κάτι πολύ καλό για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και θα μπορούσε στα "πλέι οφ" να προχωρήσει και παραπάνω όμως δυστυχώς στην Ελλάδα μερικές φορές καθορίζονται. Δεν ήταν μονάχα "σφαγούλες". Το ματς με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι πως χάθηκε; Μας το έκλεψαν. Τα ματς μέσα στο ΟΑΚΑ δεν χρειάζεται να τα συζητάμε καν".

Για την κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ:
"Είναι δύσκολη κατάσταση γιατί χρήματα δεν υπάρχουν. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει επενδυτής αν και ο κ. Σαββίδης προς τιμήν του βοηθάει όσο μπορεί. Με την στήριξη λίγων ανθρώπων όσο αναφορά τα διάρκειας προχωράει η ομάδα και είναι πάρα πολύ κρίμα. Προχωράει η εξυγίανση. Είναι δύσκολες οι εποχές για να πηγαίνει στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο όμως στο μπάσκετ είναι τα μεγέθη πολύ μικρότερα και είναι πιο εύκολο να υπάρξουν 2.000- 3.000 διαρκείας. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση του ΠΑΟΚ όμως ο κόσμος δεν έρχεται κοντά στην ομάδα. Είναι πολύ κρίμα και το αξίζει η ομάδα. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Άρη στην αρχή ήταν φοβερή χρονιά με αποκορύφωμα το 3-1 με τον Πανιώνιο. Μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και πολλές λύσεις στον πάγκο. Έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι τα παιδιά και το έκανα μέσα από την καρδιά μου το δείπνο για την προσπάθεια που κάνουν. Την άλλη φορά που το έκανα ήταν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό που είχαν στεναχωρηθεί τα παιδιά με τον τρόπο που έχασαν".

Για την σουίτα του που βρίσκεται δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη:
"Λέω να την κρατήσω την σουίτα. Βέβαια, έτυχε για να είμαι ειλικρινής και έχει ωραία θέα. Δεν μιλάμε συχνά. Ο κ. Σαββίδης έκανε ανακαίνιση και εκτίμησε πως είμαστε χρόνια δίπλα στην ομάδα".

Για τα όσα ακούγονται περί επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία σε κάποιο πόστο στην ομάδα:
"Μακάρι γιατί το ακούω αλλά δεν ξέρω. Εμείς οι τρελοί μόνο με τρελούς θα πάμε μπροστά. Ο Γκαρσία έχει αυτή την γλυκιά τρέλα που βγάζει το πραγματικό πάθος. Το πάθος που βγάζει ο κάθε ΠΑΟΚτσής".

Για την νέα χρονιά στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:
Για κάποιο λόγο μου βγαίνει κάτι θετικό από μέσα μου. Ίσως επειδή τελευταία φορά είδαμε τίτλο με τον Αναστασιάδη πριν 11 χρόνια. Ίσως επειδή ο Πάμπλο δίνει αυτοπεποίθηση. Όπως και να έχει πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και προπαντός να μην βρίζουμε τους παίκτες και αρχηγούς. Ο Σαλπιγγίδης έχει δώσει τα πάντα. Δεν πρέπει να βρίζουμε παίκτες που φοράνε το σήμα του Δικεφάλου".

Διαβάστε ακόμη...