Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Ο Ηλυσιακός και ο Ίκαρος Χαλκίδας είναι οι ομάδες που αποχαιρετούν την Basket League ΟΠΑΠ, καθώς ηττήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική.
Πηγή: sentragoal.gr
Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Αντίθετα ο Πανελευσινιακός παρά την ήττα του από την ΑΕΝΚ, υπερισχύει στην τριπλή ισοβαθμία και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α1!

Στους κερδισμένους της τελευταίας αγωνιστικής είναι ο ΚΑΟΔ καθώς με τη νίκη του στα Τρίκαλα και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη στη Ρόδο εξασφάλισε την έκτη θέση και αποφεύγει στα πλέι οφ τους «αιώνιους».

Πλέον ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ο Άρης με την υποχώρησή του στην έβδομη θέση θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στη νεοφώτιστη στην κατηγορία Νέα Κηφισιά.

Η πρώτη φάση των πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες. Στη δεύτερη φάση αλλάζει το σύστημα. Αφενός ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες, αφετέρου οι αγώνες είναι της μορφής 2-2-1. Ο τελικός και το παιχνίδι της τρίτης θέσης είναι και πάλι στις 3 νίκες με εναλλάξ όμως τα παιχνίδια στις δύο έδρες.

Τα πλέι οφ

1η φάση (2 νίκες, 6-10/5)

1. Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας

2. Ολυμπιακός - Άρης

3. Πανιώνιος - ΚΑΟΔ

4. ΠΑΟΚ - Νέα Κηφισιά

2 φάση (3 νίκες)

Α. Νικητής 1 - Νικητής 4

Β. Νικητής 2 - Νικητής 3

3 φάση (3 νίκες)

Θέσεις 3-4

Ηττημένος Α - Ηττημένος Β

Τελικός

Νικητής Α - Νικητής Β

Διαβάστε ακόμη...