Ο Τσιστιακόφ στο… πέναλτι

Ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα σε οργανωτικό επίπεδο. Μίλησε και για απολύσεις, με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να είναι το φαβορί από τα υψηλόβαθμα στελέχη.
Πηγή: paok24.com
Ο Τσιστιακόφ στο… πέναλτι

Ουσιαστικά ο Λιθουανός στρατηγικός σύμβουλος δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο και η σχέση του με πολλούς ανθρώπους μέσα στη ΠΑΕ είναι αρνητική γιατί μπλέκεται στον τομέα ευθύνης τους. Οι εισηγήσεις που έχουν γίνει από τους περισσότερους, φωτογραφίζουν την απομάκρυνση του Τσιστιακόφ, με την Γκοντζάρεβα να είναι αυτή που δέχεται τα παράπονα και τα μεταφέρει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ουσιαστικά ο Τσιστιακόφ με βασικό ατού στο βιογραφικό του την παρουσία στην μεγαλύτερη φούσκα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ανζί, δεν δικαιολόγησε σε καμία των περιπτώσεων την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη είτε όσον αφορά στο αγωνιστικό, είτε όσον αφορά στην επικοινωνία στην οποία ο ΠΑΟΚ είχε έτη φωτός πίσω.

Στο τελευταίο ραντεβού του Σαββίδη με στελέχη της ΠΑΕ, δέχτηκε τους Βρύζα – Γεωργιάδη μετά τον τελικό, την στιγμή που ο Τσιστιακόφ είχε μείνει στην Αθήνα με επίσημη πρόφαση την παρακολούθηση του αγώνα της Κ20 του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν αποκλείονται και άλλες αλλαγές με τον Βρύζα να έχει μία σχετική δυσφορία για την θέση του προέδρου την οποία και δεν θέλει, προτιμώντας αυτή του τεχνικού διευθυντή την οποία και γνωρίζει καλύτερα. Και για αυτόν το αύριο στον ΠΑΟΚ αποτελεί ερωτηματικό και η παρουσία του ή η φυγή του θα περάσει από συζήτηση που θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης φωτογράφισε το ενδεχόμενο ο ένας γιος του να είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και κάποιον κρυφό άσο στο μανίκι του.

Διαβάστε ακόμη...