Μιλούν στους παίκτες
SHARE:

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να εμψυχώσουν την ομάδα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" και γι΄ αυτό τον λόγο θα μιλήσουν σήμερα στους ποδοσφαιριστές εφιστώντας του την προσοχή για ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δειξούν εκτός από μεγάλο πάθος και προσεκτική συμπεριφορά, όντας διαβασμένοι για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσουν.
Ζήσης Βρύζας και Γιέρμαν Τσιστιακόφ θα μιλήσουν στην ομάδα, ενώ το παρών στην προπόνηση θα δώσει και ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης, προκειμένου να συμβουλέψει τους παίκτες του "Δικεφάλου" για την απαραίτητη ψυχραιμία την οποία θα πρέπει να δείξουν, έτσι ώστε να μη δώσουν κανένα δικαίωμα στον διαιτητή της αναμέτρησης.
Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να προετοιμάσουν απόλυτα την ομάδα για όλα όσα ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει, δείγμα της ανησυχίας που υπάρχει και για τον ορισμό του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης".