Κοντά σε Γεωργιάδη με «ψηστήρι» Χάβου ο Παναιτωλικός!

Κοντά στην απόκτησή του 26χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Γεωργιάδη φαίνεται να είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος σχεδιάζει από τώρα την επόμενη περίοδο.
Πηγή: sentragoal.gr
Κοντά σε Γεωργιάδη με «ψηστήρι» Χάβου ο Παναιτωλικός!

Το ειδύλλιο Παναιτωλικού-Γεωργιάδη δεν είναι κάτι νέο... Υπήρξε από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κατέφθασε στην Τούμπα ο Ολλανδός τεχνικός, Χούουμπ Στέφενς. Ο έμπειρος προπονητής έδειξε από την πρώτη στιγμή πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, όμως χωρίς να τα καταφέρει με τον ποδοσφαιριστή να μένει, εν τέλει, στην Τούμπα.

Τον Ιανουάριο έπαιξε ξανά το θέμα... Προσπάθησε ο Μάκης Χάβος να τον πείσει να πάει στο Αγρίνιο, όμως και πάλι η ιστορία δεν προχώρησε. Πού κόλλησε; Όχι, πάντως, από την πλευρά του παίκτη.

Το προσεχές καλοκαίρι, όμως, φαίνεται πως τα πάντα θα αλλάξουν. Ο Γεωργιάδης είναι κοντά στον Παναιτωλικό και απλά περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, μιας και έχει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του Βορρά» έως το καλοκαίρι του 2015.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όλα δείχνουν πως θα κατηφορίσει στο Αγρίνιο.

Πρέπει να τονιστεί πως σημαίνοντα ρόλο στην υπόθεση Γεωργιάδη έχει παίξει ο Μάκης Χάβος. Εχει πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη και έχει επί της ουσίας αναλάβει το «ψηστήρι».

 

Διαβάστε ακόμη...