Αλητεία ...

Εδώ πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο. Οι εγκληματίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έκαναν το αδιανόητο και μέχρι τώρα κατάφεραν να ΜΗΝ ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ!
Πηγή: paok24.com
Αλητεία ...

Ούτε εμείς το καταλάβαμε! Το παραδεχόμαστε, ότι λόγω του ταξιδιού στην Πορτογαλία... κοιμηθήκαμε! Κατηγορούσαμε την ΠΑΕ και τελικά πιαστήκαμε στον ύπνο...

Για λίγες μέρες όμως...

Αυτός που στον αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ οφσάιντ, αυτός που δεν δίστασε να ξεφτιλιστεί στα δύσκολα για τον Ολυμπιακό, αυτός που «έκανε» ότι δεν είδε τα τρία μέτρα οφσάιντ του Ολαϊτάν και τα άλλα δύο οφσάιντ στα γκολ του Ολυμπιακού, ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ!

Ο Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) έπαιξε την 24η αγωνιστική στην Βέροια, έκανε ότι έκανε (για μία ομάδα, για την ίδια που πέρυσι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έδινε οφσάιντ πίσω από το κέντρο) και έπαιξε ξανά χθες Σάββατο, στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής Ξάνθη-Λεβαδειακός. Οι αθεόφοβοι δεν τον τιμώρησαν! (Οι ποινές δεν ανακοινώνονται και το να μην παίζεις δύο ματς είναι λογικό μια και τέτοιος είναι ο φυσιολογικός κύκλος ώστε να παίζουν όλοι! Αν κάποιος μείνει από τρεις αγώνες και πάνω έξω, τότε σημαίνει ότι μάλλον τιμωρήθηκε).

Το έκαναν και αυτό! Όχι βέβαια γιατί έχουν ανάγκη για φέτος... Αλλά για να προστατεύουν το «πιόνι» τους. Για να δείξουν σε όλους ότι... αυτός που ευνοεί (με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο) τον Ολυμπιακό δεν κινδυνεύει. Αυτός ο τύπος έπαιξε και πάλι τρεις εβδομάδες μετά, ενώ ο Σπάθας που έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ έπαιξε έξι εβδομάδες και ο Σιδηρόπουλος που σφύριξε το Παναιτωλικός- Ολυμπιακός πέντε εβδομάδες! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταδικαστεί και επίσημα αυτό το σύστημα!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και δεν ασχολείται ΠΑΛΙ κανείς!! Μας κοροϊδεύουν, μας κλέβουν, μας φτύνουν στα μούτρα και... λέμε ευχαριστώ.

Η ασυδοσία και η πρόκληση των υπευθύνων της διαιτησίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Διαβάστε ακόμη...