«Δεν είναι δυνατόν να είναι αντίπαλοί μας δικοί μας άνθρωποι»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρης Καρακούσης, για τα επεισόδια του Σαββάτου που αμαύρωσαν την εικόνα ενός ακόμα ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ τόνισε την ανάγκη να «αγκαλιάσει» ο κόσμος του Δικέφαλου την ομάδα μπάσκετ.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν είναι δυνατόν να είναι αντίπαλοί μας δικοί μας άνθρωποι»

Για την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και για την άδεια εικόνα που παρατηρείται στις κερκίδες, στην πλειοψηφία των αγώνων του Δικέφαλου:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί αντίπαλοι μας είναι δικοί μας άνθρωποι. Καταδικάζουμε τα γεγονότα και ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν με την παρουσία τους. Δε μας βοηθάνε φέτος οι φίλαθλοι. Είμαστε μια διοίκηση πρωτοδικείου και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο. Έχουμε καταφέρει τα τρία τελευταία χρόνια να έχουμε θετικό ισολογισμό, παρά τις δώσεις για την εξόφληση των χρεών και δεν δημιουργούμε καινούρια χρέη. Γίνεται συντονισμένη προσπάθεια. Όντως το μπάτζετ είναι μικρό για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ , αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ. Μας προβλημάτισαν πολύ τα επεισόδια το Σαββάτου. Δυστυχώς δεν μας στηρίζει ο κόσμος με την παρουσία του στο «παλατάκι».

Για τα επεισόδια του αμαύρωσαν την εικόνα του ντέρμπι και τις συνέπιες αυτών:

«Τα επεισόδια προήλθαν από δέκα, είκοσι άτομα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα που μας δημιουργούν. Δυστυχώς και τα χρήματα που μαζέψαμε από τον αγώνα τα οποία μας λείπουν προκειμένου να «ζήσει» η ομάδα, υπάρχει περίπτωση να τα δώσουμε για να πληρώσουμε πρόστιμο. Το σύνολο των οπαδών μας είναι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι και αυτό το συνηγορεί το γεγονός ότι όταν του ζητήθηκε το γήπεδο άδειασε σε είκοσι λεπτά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα όλων. Πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα. Τους ταραξίες να τους αποτρέπουν οι ίδιοι τους οι φίλοι. Ο ΠΑΟΚ περνάει δύσκολες μέρες οικονομικά, δεν μπορούμε να καλύπτουμε τέτοια γεγονότα. Να ζητήσω και ένα συγνώμη στους φίλους μας που έχουν διαρκείας και αναγκάστηκαν να φύγουν από το γήπεδο. Σκεφτόμαστε στην ΚΑΕ τρόπους ώστε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη και την έμπρακτη αγάπη που μας δείχνουν καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...