Οι Σέρβοι σκότωσαν τη «ρωσική αρκούδα»

Η Παρτίζαν έκανε την έκπληξη της βραδιάς καθώς επικράτησε 73-72 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον τα πράγματα περιπλέκονται στο δεύτερο όμιλο καθώς η Μπάγερν έπιασε τους Ρώσους ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση μαζί με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.
Πηγή: novasports.gr
Οι Σέρβοι σκότωσαν τη «ρωσική αρκούδα»

Οι Σέρβοι υποδέχτηκαν την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα με σκοπό να πετύχουν μία νίκη, η οποία θα διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση και το κατάφεραν κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται ΤΣΣΚΑ.

Οι Μπογκντάνοβις (27π.) και Κίνσεϊ (15π.) έκαναν ό,τι ήθελαν τη «ρωσική αρκούδα» με τον Ιταλό τεχνικό να μην μπορεί να βρει λύση στις εμπνεύσεις τους.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό φάνηκε και από το σκορ και των τεσσάρων δεκαλέπτων καθώς σε κανένα από αυτά δεν μπόρεσε κάποια απ΄ τις δύο ομάδες να ξεφύγει στο σκορ.

Ο Κρστιτς πολεμούσε μόνος του καθώς πέτυχε 27 πόντους ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Γουίμς, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους αλλά δεν έφτασαν για να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων.

Έτσι, η ομάδα του Βουγιόσεβιτς πέτυχε μία τεράστια νίκη και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά θα χρειαστεί να κάνει κι άλλες νίκες τέτοιας βαρύτητας για να καταφέρει το «ακατόρθωτο».

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 36-35, 52-50, 73-72

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...