Μπαίνουν στην τελική ευθεία

Τι απομένει για τα τμήματα του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της σεζόν...
Πηγή: paok24.com
Μπαίνουν στην τελική ευθεία
Photo Credits: @paok24.com website

Οι ημέρες του Πάσχα δίνουν την ευκαιρία για τις τελευταίες ανάσες στους αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΟΚ, καθώς από βδομάδα τα ασπρόμαυρα τμήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία της σεζόν.

Το ποδόσφαιρο ανδρών παραμένει ζωντανό στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και επιστρέφει στη δράση στις 12/5 με τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί στις 15/5 το ματς με τον Παναθηναϊκό επίσης στην Τούμπα και η αυλαία πέφτει εκτός έδρας απέναντι στον Άρη στις 19/5.

Παραμένοντας στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ Β εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League 2 και ακολουθούν τα ματς με Κοζάνη, Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Κ19 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό στις 12/5 στη Σουρωτή.

Στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων τους θα λάβουν μέρος η Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ.

Τρία παιχνίδια απομένουν στο πρωτάθλημα για το ποδόσφαιρο γυναικών με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει ΟΦΗ, Ελπίδες Καρδίτσας και Αστέρα Τρίπολης και να είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου. Οι «ασπρόμαυρες» συμμετέχουν και στο κύπελλο Ελλάδας και είναι στα ημιτελικά εκεί όπου θα παίξουν κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη σε νοκ άουτ ματς.

Στα playoffs της Stoiximan Basket League θα λάβει μέρος η ανδρική ομάδα μπάσκετ που θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ ανδρών. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα φιλοξενήσουν την ΑΕΚ στη Μίκρα με στόχο να ισοφαρίσουν την ημιτελική σειρά, καθώς η Ένωση κέρδισε το πρώτο ματς στην Αθήνα.

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη 8/5 στις 20:30 στη Μίκρα οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας φιλοξενούν τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο τρίτο και τελευταίο ματς της ημιτελικής σειράς των playoffs. Η σειρά είναι στο 1-1.

Σεζόν υπέρβασης για το ανδρικό πόλο του ΠΑΟΚ που εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Ο Δικέφαλος θα παίξει στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας. Όσον αφορά το κύπελλο το σύνολο του Θ. Χατζηθεοδώρου θα βρεθεί στο Final-8 εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Διαβάστε ακόμη...