Ντεσπόντοφ: Η ποιότητα δεν κρύβεται…

Από paok24.com: Η ουσία, τα χαμόγελα και το ξεκάθαρο μήνυμα...
Πηγή: paok24.com
Ντεσπόντοφ: Η ποιότητα δεν κρύβεται…

Όταν οριστικοποιήθηκε και έγινε γνωστή η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λουντογκόρετς, η προσοχή όλων στράφηκε στον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν σε μια μεγάλη μεταγραφή κι ουσιαστικά "έκλεψαν" τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, προσπερνώντας στην... στροφή τους Πειραιώτες, όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένοι να πείσουν για το αντίθετο.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε με γρήγορες κινήσεις κι έφτασε σε συμφωνία με παίκτη και ομάδα, για να ταξιδέψει άμεσα ο Ντεσπόντοφ στη Θεσσαλονίκη και να κλείσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, λίγο πριν να αναχωρήσει εκ νέου, για να ενσωματωθεί στην Εθνική Βουλγαρίας.

Ήταν ξεκάθαρο -ωστόσο- πως ο Βούλγαρος διεθνής έπρεπε να προσαρμοστεί στα "θέλω" του Λουτσέσκου. Έπρεπε να καταλάβει τι ακριβώς ήθελε και ζητούσε ο Ρουμάνος τεχνικός από αυτόν και βήμα-βήμα τα κατάφερε. Ο Ντεσπόντοφ συνεχώς ανεβαίνει και χωρίς να βρίσκεται ακόμη στο 100%, όπως σημειώνει και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, προσφέρει ήδη πολλά. Δείχνει την ποιότητά του και πρωταγωνιστεί.

Με τα γκολ στον Βόλο, ο Βούλγαρος έφτασε συνολικά τα 9 τέρματα και τις 10 ασίστ σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φέτος, με τον ίδιο να βάζει τον πήχη ψηλά και να υπόσχεται πολλά περισσότερα.

"Εγώ αισθάνομαι συνεχώς όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι έχω ακόμη να δώσω πολλά στο παιχνίδι και θα γίνομαι συνεχώς καλύτερος", ανέφερε πρόσφατα ο Ντεσπόντοφ και το μήνυμά του είναι ξεκάθαρο...

Διαβάστε ακόμη...