Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Γιόνι Ότο!

Απο sdna.gr: Πολύ κοντά στην απόκτησή του Γιόνι Ότο είναι ο ΠΑΟΚ καθώς τα μηνύματα που λαμβάνει από τον 29χρονο Ισπανό είναι άκρως ενθαρρυντικά - Βρέθηκε η φόρμουλα αποδέσμευσής του από την Γουλβς!
Πηγή: sdna.gr
Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Γιόνι Ότο!

Ο Γιόνι Ότο είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να δουλεύουν εδώ και ημέρες με άκρα μυστικότητα και πολύ μεθοδικά μία εξαιρετικά δύσκολη και από το πάνω ράφι περίπτωση.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο 29χρονος Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Λύκους» μέχρι το 2025 και η αποδέσμευσή του από το club της Αγγλίας ήταν μία πολύ δύσκολη εξίσωση για τους Θεσσαλονικείς, όπως αντίστοιχα και οι οικονομικές απολαβές του που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται όμως πως έχει φέρει την υπόθεση στα μέτρα του και πάει για το μεγάλο colpo grosso με την απόκτησή του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο 1.5 χρόνο. Τα μηνύματα που λαμβάνει ο Δικέφαλος από τον Ότο είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς βρέθηκε, όπως όλα δείχνουν, η φόρμουλα αποδέσμευσής του από την Γουλβς.

Ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο, είναι αξιοσημείωτη η πρόοδος που καταγράφεται σε αυτήν την πολύ δύσκολη υπόθεση που κλήθηκε να φέρει εις πέρας ο Δικέφαλος. Εξελίξεις που δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας πως προσεχώς θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η προοπτική του δανεισμού, όπως έγραψαν και οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους, δεν εξετάστηκε ποτέ από τους ανθρώπους του Δικεφάλου που έπεσαν εξ αρχής στα βαθιά, διαβάζοντας εξαιρετικά τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί στην Γουλβς για τον Ότο.

Στην πρώτη επικοινωνία που είχαν οι Θεσσαλονικείς με τον Ότο και τον εκπρόσωπό του, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε θετική διάθεση και πρόσφορο έδαφος να «παλέψουν» το θέμα και να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το αγγλικό club. Και όλα αυτά παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, δεδομένα και της Θέλτα, που έβλεπε με καλό μάτι τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...