Η «επιστροφή» του Αντρέ Ρικάρντο!

Από paok24.com: Ο λόγος που ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει στον Βόλο μαζί με τους υπόλοιπους "ασπρόμαυρους"!
Πηγή: paok24.com
Η «επιστροφή» του Αντρέ Ρικάρντο!

Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την παρουσία του Αντρέ Ρικάρντο σε αυτή να προκαλεί όπως είναι φυσικό μία μικρή... έκπληξη!

Η εξήγηση βέβαια, είναι απλή! Το γεγονός πως η συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια κόντρα στον Βόλο είναι αμφίβολη λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να έχει μία έξτρα λύση για τις τρεις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό σε περίπτωση που ο πρώτος δεν ανακτήσει εγκαίρως τις δυνάμεις του!

Εφόσον ο "Ντέλιας" κριθεί αύριο... μάχιμος, τότε ο Αντρέ Ρικάρντο θα αποκλειστεί από την αποστολή, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει πάντως σε αποστολή της "πρώτης" ομάδας μετά από πέντε ακριβώς μήνες!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ήταν στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-0) στις 20 Αυγούστου αλλά εν τέλει δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ φυσικά ήταν εκτός αποστολής σε όλα τα έως τώρα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όντας εκτός λίστας!

Σε ότι αφορά τη φετινή παρουσία του Αντρέ Ρικάρντο με τα "ασπρόμαυρα", αυτή περιορίζεται στις τρεις συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ Β, κόντρα σε Αιολικό, Κοζάνη και Λεβαδειακό, με τον "παραγωγικό" απολογισμό του να είναι μία ασίστ στο ματς με του Βοιωτούς.

Διαβάστε ακόμη...