Έπεσαν οι μάσκες για Ντεσπόντοφ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό…

Από paok24.com: Το κόστος της υπόθεσης Σολμπάκεν φέρνει στην επιφάνεια... αλήθειες
Πηγή: paok24.com
Έπεσαν οι μάσκες για Ντεσπόντοφ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό…

Στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ από τη Λουντογκόρετς, με το Βούλγαρο διεθνή τότε, να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη κίνηση και οι Ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους, απέκτησαν ως δανεικό από τη Ρόμα, τον Όλα Σολμπάκεν, ακολούθησε... επικοινωνιακή καταιγίδα από την πλευρά τους, προκειμένου να πείσουν τους πάντες ότι η πρώτη τους επιλογή ήταν ο Νορβηγός.

Ακόμα και δημόσιες αναφορές από τον αντιπρόεδρο, Κώστα Καραπαπά, υπήρχαν για τον Σολμπάκεν που ήταν... "καλύτερος του Ντεσπόντοφ". Το γήπεδο βέβαια "μίλησε" και με το Νορβηγό μετά από ελάχιστη παρουσία στον Ολυμπιακό να συνεχίζει στην ποδοσφαιρομάνα Ιαπωνία, πέφτουν και οι... μάσκες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ρεπορτάζ στην Αθήνα αναφέρουν ότι ο Σολμπάκεν κόστισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ αυτούς τους τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό, με την ευθύνη να πηγαίνει στον Αντόνιο Κορδόν, "παρότι υπήρχε στο τραπέζι η λύση του Ντεσπόντοφ" όπως σημειώνεται σε ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμη...