Χωρίς Άλεξιτς και Δεληγιαννίδη ο Πανσερραϊκός!

Από paok24.com:Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Άλεξιτς και Δεληγιαννίδη ο Πανσερραϊκός!

Μετά το τέλος της, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την αποστολή των Σερραίων, η οποία και αποτελείται από τους Κατσίκα, Τσομπανίδη, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτη, Διαμαντή, Πεταυράκη, Πηλέα, Ντάνκερλουι, Θυμιάνη, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικο, Σοφιανό, Μούργο, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκη, Παπαβασιλείου και Μπαϊροβιτς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο που έδωσαν τους πρώτους τους αγώνες σε Κύπελλο Ασίας και Κύπελλο Αφρικής αντίστοιχα, ο τραυματίας Χατζηστραβος που έχει υποστεί θλάση και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς και Ανάκογλου.

"Ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του" ανέφερε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο σχετικό δελτίο Τύπου, προϊδεάζοντας για αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λαμία!

Διαβάστε ακόμη...