Χωρίς ξένους διαιτητές στα play off;

Από sdna.gr:Το μοντέλο των ξένων διαιτητών στην Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν τηντελική κατάρρευση. 
Πηγή: sdna.gr
Χωρίς ξένους διαιτητές στα play off;

Ακούστηκε σαν δικαιολογία ότι μονάχα η Ολλανδία και το Μαυροβούνιο μας απάντησαν για τους αγώνες – ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος. Κι όμως, δεν είναι! Ισχύει μέχρι κεραίας.

Ο νέος αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ βρίσκεται εδώ και χρόνια σε μόνιμες διακοπές, έχει χάσει τις προσβάσεις του σε συναδέλφους που κατέχουν καίριες θέσεις και αδυνατεί να βρει έστω και υποφερτά διαιτητικά ονόματα.

Οι γνωρίζοντες επισείουν τον κίνδυνο να οδηγηθούμε μετά τις 3 Μαρτίου στο απόλυτο αδιέξοδο. Να πάψουν να έρχονται στη χώρα ξένοι διαιτητές! Σε αυτό συντείνει και το ότι τα βίαια γεγονότα και οι απειλές αντικαταστάθηκαν με μηνύσεις. Ουδείς ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και δεν χαλάει τη ζαχαρένια του για να έρθει στην Ελλάδα και να βάλει μπελάδες στο κεφάλι του.

Θα αναρωτηθείτε πως γίνεται να μην υπάρχει ισορροπία με την UEFA, τη στιγμή που ο πρόεδρός της Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι Ελληνας. Μάλλον κουράστηκαν κι αυτοί. Όπως κουράστηκε και ο Ροσέτι, ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA.

Τελικά θα αποδειχτεί ότι είχε δίκιο ο Μπένετ που ήθελε μεταβατικό στάδιο για την επαναφορά των Ελλήνων διαιτητών. Αυτό που ο Αγγλος αρχιδιαιτητής επιδίωκε να το κάνει με ομαλό τρόπο, θα αναγκαστούμε να το κάνουμε βιαίως. Θα γυρίσουν οι ελληνικές σφυρίχτρες γιατί δεν θα βρίσκουμε ξένους!

Διαβάστε ακόμη...